Media elektronik www.majalahburungpas.com, update ragam warta hobi dan lainnya, klik via  android kamu sejak sekarang pasti mendapat informasi penting didalamnya, silahkan simak  Warta di tiap updatenya  ( Terimakasih)
Kembali Ke Index Berita

New Normal, Wahyu Nugie Kembangkan Perkutut Cemani Putih dan Perkutut Materi Ternak

Selasa, 30 Juni 2020 | 13:23 WIB
Dibaca: 25
New Normal, Wahyu Nugie Kembangkan Perkutut Cemani Putih dan Perkutut Materi Ternak
WAHYU NUGIE DI FARMNYA

Bantul- media majalahburungpas.com, nglestarekake kabudayan Jawi, lan ing kabar ini, ngabarke nganggp boso Jowo ngoko. Kabar ngingu manuk perkutut  ing  zaman milenial saiki, pancen wis wayahe generasi mudho ketok le nekuni

usaha babagan ternak manuk perkutut, kanggo panglipur ati, utowo pancen kanggo nggayuh golek konco akeh lan ngudi keuntungan seko dodolan manuk .

Poro pandemene, pendak tahun tansoyo okeh, generasi mudo sik ambyur nekuni perkutut kuwi ing daleme dho gawe kandang, supoyo biso kanggo deleng manuk kelangenane

Wahyu Nugie, manggon ing deso kemusuk  lor  Sedayu, kabupaten Bantul, naliko di tekani dening awak media sik nggarap kabar seputar perkutut iki , ngandakake,

Nekuni usaha manuk perkutut di wiwiti tahun 2010, saki ternak sing tak geluti wus berbolo akeh nganti biso adol sik gedene nganti tekan 10 yuto rupiah, catetan dadi juara ing lomba,  Kandane Wahyu  Dino Senin tanggal 28 juni tahun 2020.

Prio iki, le ngeracik materi ternak, ono kemajuan,  sak banjure hasile nyenengake, tur biso tuku montor rodo loro lan nyekolahke anak seko usaha perkutut, yen lungo runtung runtung karo garwane, katon mesem mesem .

Pungkasane le ngobrol karo awak media, Wahyu Nugie nerangke, Perkutut sing kembangan ke koyoto perkutut Bangkok, putih. Cemani , diamon dove, perkutut lomba lan kanggo siapan materi ternak.

Poro pamirso, monggo mresani sesarengan. Wonten ing canel youtube, 

https://www.youtube.com/watch?v=lt59oHoJjNw, media majalah burung pas utowo website resmine, www.majalahburungpas.com,  matur nuwun. ‘Tim redaksi


Berita Terkait


Tidak Ada Komentar


Tinggalkan Komentar


*) Wajib Diisi







     


PAS Tv
Watch Inilah cara memasang cincin di kaki piyik perkutut in single page?

PAS Images

Surat Pembacashow all

Statistik Website


    Page Views   16964754 Page View
    Visitors   877416 Pengunjung
    Visitor Online   9 Pengunjung Online